reiki 3 1

De kracht van yoga nidra bij SPEACE

Tijden een Yoga nidra sessie neem ik je mee op reis. Een reis terug naar jezelf zodat je in je lichaam komt. Je ontspant, heelt en laadt helemaal op om de dag vol energie te starten of uitgerust af te sluiten. 

Yoga nidra zorgt voor: 

  • Connectie met jezelf, het maakt het makkelijk om je intuïtie te volgen
  • Diepe ontspanning
  • Vermindering van stress 
  • Verlicht van evt pijnklachten
  • De aanmaak van 65% meer dopamine (wetenschappelijk bewezen)
Yoga Nidra Haarlem

Wat is yoga Nidra?

Yoga nidra is een diepe vorm van meditatie en betekent slaap. Gedurende de hele sessie mag je lekker liggen op je rug, in de houding van shavasana. Middels ademhalingsoefeningen, visualisaties en bewustzijnstechnieken worden je hersengolven trager en valt je lichaam in slaap. Terwijl je onderbewustzijn nog wakker is.

Welk effect heeft Yoga nidra? 
In deze staat kan je lichaam zichzelf helen; door de diepe staat van ontspanning kunnen ervaringen worden verwerkt, spierspanning en stress nemen af. Je ervaart diepe rust en verbinding met je lichaam terwijl je afdaalt en meegenomen wordt op reis langs allemaal plekken om uit te komen bij jouw kern.

Yoga Nidra Haarlem

wil jij zelf ervaren wat YOGA n I D R A voor jou kan betekenen?

Wekelijks  is er op woensdagavond om 21:00 uur een ONLINE Yoga nidra sessie. En op donderdagavond om 20:30 uur is er een LIVE sessie in de woonkamer.  Voor de LIVE sessie is beperkt plek, Vooraf reserveren is noodzakelijk. 

Meld je aan door op onderstaande button te klikken: