Wie ik ben

Laurien Holistisch Energetisch Therapeut
Reiki acupressuur haarlem

Hi, Ik ben Laurien en ik geloof in natuurlijke heling en dat ons lichaam in staat is om zichzelf te helen met de juiste begeleiding en tools.

Die tools zijn voor mij een o.a.  combinatie van mindset, beweging, voeding, slaap, ontspanning, lichaamsgericht en energetische technieken die de natuurlijke helende staat van het lichaam stimuleren en blokkades opheffen.

Alles is energie
We zijn het ons vaak niet bewust, maar alles bestaat uit energie. Ook de stoel of bank waar je nu op zit. De telefoon of laptop waar je op kijkt. Plekken en ruimtes die je bezoekt. Alles en iedereen heeft een bepaalde trillingsfrequentie. We worden continue omgeven door energievelden die in beweging zijn. Deze velden kunnen invloed hebben op ons eigen energieniveau. Vaak zonder dat jij je hier bewust van bent.

In mijn behandelingen  wil ik jou de helende kracht van jouw lichaam laten ervaren. Zodat jij (weer) gaat geloven in de kracht van jouw lichaam! 

Mijn manier van werken
Ik werk van hart tot hart en kijk naar jou als geheel en niet alleen naar  je klachten of beperkingen. Ik help je graag bij het leren voelen en vertrouwen op je eigen gevoel. Zodat je weet wat jij nodig hebt en hoe je dit aan jezelf kunt geven.

Dit doe ik vanuit een relaxte space die ik gecreëerd heb in mijn praktijk en studio in Haarlem. Hier kan je in alle rust de verbinding met jezelf hervinden, de donkerte onder ogen komen en het verleden achter je laten. Zodat je vrede ervaart met wie je bent en vanuit jouw kracht je pad kan gaan bewandelen. Dit is waar SPEACE letterlijk voor staat SPACE + PEACE.  Lees hier meer over mijn manier van werken: https://www.speace.nl/wat-ik-doe/

Mijn verhaal
In 2018 ben ik werkzaam in de financiële sector en om te voldoen aan de wet- en regelgeving volg ik diverse cursussen. Na het afronden, besluit ik me te richten op een onderwerp dat me al lange tijd  interesseert en mij kan helpen mijzelf beter te begrijpen: Ik begin een opleiding tot energetisch therapeut.

De opleiding geeft mij inzicht en duidelijkheid. Ik begrijp waarom ik uitgeblust ben na een dag werken, een treinreis of een bezoek aan vrienden. Zonder dat ik het door heb, geef ik mijn energie weg. Ik leer mijn energie te beheren en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden onder ogen te zien. Hierdoor leer ik mijn patronen en blokkades te herkennen. Ik zie in dat ik niet mijn angsten of beperkende overtuigingen ben.

Dit zorgt voor een grote omslag! Ik neem ontslag en volg sinds lange tijd mijn hart. Ik begin met huiskameryoga Haarlem gericht op yoga nidra dat inmiddels is opgegaan in Holistische praktijk SPEACE. Ik volg diverse opleidingen om mijn kennis over zelfheling en de holistische manier van genezing te vergroten. Vanuit mijn passie en enthousiasme over de mogelijkheid die je hebt om jezelf te genezen is SPEACE ontstaan.  Lees hier mijn holistische kijk op genezing en hoe ik behandel: https://www.speace.nl/wat-ik-doe

Wil je kennismaken?
Ben je benieuwd of heb je vragen? Plan een introductiegesprek in zodat we elkaar beter leren kennen en je kan ervaren of een behandeling/sessie iets voor jou is!

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Liefs, Laurien