Meld je aan en ervaar de magie van Reiki bij SPEACE!

Om mijn opleiding af te ronden heb ik nog 2 cliënten nodig die een traject van 4 behandelingen willen volgen. Een ontspanningstraject waarbij je de mogelijkheden van Reiki optimaal kan ervaren.

Meld je snel aan!

Mijn eerste Reiki ervaring was op een verjaardag van kennissen toen ik een jaar of 14/15 was. Ik had onwijze last van mijn nek die ik nauwelijks kon bewegen. Een moeder die ik kende van verjaardagen gaf aan mij te kunnen helpen door de pijn te verzachten met Reiki.

Ik verwachte er niet al te veel van, maar ik was benieuwd en wilde graag van de pijn af. Dus daar op de bank legden ze haar handen in mijn nek. Ik weet nog dat die heel warm werd (Het is heel gebruikelijk dat de plek waar de handen worden neergelegd warm worden). Het leek alsof mijn nek door de warmte weer ruimte kreeg. En niet veel later kon ik mijn nek zonder pijn en moeite weer bewegen.

Reiki behandeling Haarlem

Toen begreep ik nog niet waarom de klachten zo ogenschijnlijk makkelijk verdwenen. Reiki zorgt ervoor dat je lichaam helemaal kan ontspannen of in mijn geval de betreffende plek. Hierdoor kan de energie weer vrij door je lichaam stromen en wordt de blokkade of blokkades die zorgen voor spanning, pijn of andere klachten worden verminderd of zelf worden opgeheven.

Iedereen ervaart de behandeling anders en ook als iemand komt voor een 2de, 3de behandeling etc. Is de ervaring vaak verschillend. Sommige klachten zijn zo weg, maar vaak heb je meer behandelingen nodig dit is geheel afhankelijk van de klacht en de achterliggende oorzaak. Gemiddeld staan er 4 -8 behandelingen voor.

DSC 0803

Nadat ik mijn Reiki graden (1 en 2) heb behaald bij Healing Space ben ik erg enthousiast als ik merk dat anderen veel baat hebben bij reiki. Tegelijkertijd merk ik dat ik opzoek ben naar verdieping en daarom begin ik met de Reiki practioner opleiding. Hierin wordt de oorzaak van de klacht, ziekte of pijn achterhaald vanuit de Chinese geneeskunde. Naast de Reiki behandeling kijk ik met de tong en/of polsdiagnostiek welk element uit balans is en waar we gedurende het traject samen aan kunnen werken zodat de balans weer zo veel mogelijk hersteld wordt. Denk hierbij aan voedingstips, ademhalingsoefeningen en energetische oefeningen.

Bij alles wat ik doe wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het is mijn doel om jou zoveel mogelijk inzicht te geven in jezelf, zodat je weer in verbinding bent en helemaal thuiskomt bij jezelf. Doordat je de signalen van je lichaam leert herkennen voel je beter wanneer je uit balans raakt en weet je zelf wat je nodig hebt om die balans weer te herstellen.

Meld je aan voor een onstspanningstraject Reiki bij SPEACE!

Om mijn opleiding af te ronden heb ik nog 2 cliënten nodig die een traject van 4 behandelingen willen volgen. Een ontspanningstraject waarbij je de mogelijkheden van Reiki optimaal kan ervaren. Het traject bestaat uit:

  • 4 behandelingen van 1,5u
  • In januari en februari
  • In mijn fijne praktijk in het Ramplaankwartier in Haarlem (Corona proof)
  • Handvatten en tips waar je een leven lang iets aan hebt!
  • Begeleiding van Reiki Master Tona Wong Chung (zie www.healingspace.nl)
  • Scherp geprijsd i.v.m. verdiepingsopleiding tot Reiki practioner

Ervaring van het reiki traject – Anne Spijker
“Ik heb zelf mijn reiki 1, maar het was alweer even geleden dat ik een behandeling had gekregen. Reiki heeft een positief effect op mij: het werkt heel ontspannend en tijdens een behandeling ben ik me bewust van mijn lichaam. Om dit traject met Laurien te doen is extra bijzonder omdat we vriendinnen zijn. Laurien is professioneel, neemt de tijd en luistert goed.

Hier vertel ik nog meer over de magie van Reiki en wat het jou kan brengen. Reiki helpt op lichamelijk, geestelijk, mentaal en spiritueel niveau. En bij uiteenlopende klachten denk aan nekpijn, mobiliteitsklachten, stress, buikpijn, hoofdpijn en vele andere ongemakken.

Reiki is voor iedereen goed en helpt je om je weer energiek te voelen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, kan je me bereiken via e-mail: info@speace.nl, maar je mag ook altijd even bellen: 06 51 50 69 04. Ik ben alleen niet altijd telefonisch bereikbaar, spreek gerust een bericht in en bel ik zsm terug.

Ben je enthousiast? Aanmelden kan via info@speace.nl

Reiki bij SPEACE!

Tot snel bij Holistische Praktijk SPEACE,

In Love & Peace,

Laurien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *