Laurien Welman
SPEACE Haarlem
Laurien Welman

Laurien Welman

Ik ben Laurien en ik geloof in de kracht van energie en dat ons lichaam zichzelf tot op zekere hoogte kan helen. Ons lichaam is super ingenieus en kundig, alleen beseffen we ons dit meestal niet. Daarom wil ik jou dit graag laten ervaren tijdens een behandeling of sessie. Je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren. Je wordt van vanzelf verrast.

Mijn manier van werken
Ik werk van hart tot hart en kijk naar jou als geheel en niet alleen naar  je klachten of beperkingen. Ik help je graag bij het leren voelen en vertrouwen op je eigen gevoel. Zodat je weet wat jij nodig hebt en hoe je dit aan jezelf kunt geven. 

Dit doe ik vanuit een relaxte space die ik gecreëerd heb vanuit mijn thuis in Haarlem. Hier kan je in alle rust de verbinding met jezelf hervinden, de donkerte onder ogen komen en het verleden achter je laten. Zodat je vrede ervaart met wie  je bent en vanuit jouw kracht je pad kan gaan bewandelen. Dit is waar SPEACE letterlijk voor staat SPACE + PEACE.

Mijn verhaal
In 2018 ben ik werkzaam in de financiële sector en om te voldoen aan de wet- en regelgeving volg ik diverse cursussen. Na het afronden, besluit ik me te richten op een onderwerp dat me echt interesseert en mij kan helpen mijzelf beter te begrijpen: Ik begin een opleiding tot energetisch therapeut.

De opleiding geeft mij inzicht en duidelijkheid. Ik begrijp waarom ik uitgeblust ben na een dag werken, een treinreis of een bezoek aan vrienden. Zonder dat ik het door heb, geef ik mijn energie weg. Ik leer mijn energie te beheren en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden onder ogen te zien. Hierdoor leer ik mijn patronen en blokkades te herkennen. Ik zie in dat ik niet mijn angsten of beperkende overtuigingen ben.

Dit zorgt voor een grote omslag! Ik neem ontslag en volg sinds lange tijd mijn hart. Ik begin met huiskameryoga Haarlem  gericht op yoga nidra. Ik wil anderen ondersteunen en helpen op hun pad naar verbinding en healing. En deel graag mijn opgedane kennis en het inzicht dat we instaat zijn om onszelf (tot op zekere hoogte) te helen. En zo  is SPEACE ontstaan! 

Een holistische aanpak
De afgelopen tijd heb ik mij verdiept in de chakra psychologie,  Yoga nidra, Reiki, energetische massage, Chinese geneeskunde en ayurveda. Al deze technieken stimuleren en ondersteunen het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Ik werk bij een natuurwinkel waardoor ik kennis heb van verschillende kruiden en supplementen die ons immuunsysteem en gezondheid kunnen versterken. Verder begin ik begin 2021 met een  opleiding tot voedingsdeskundige zodat ik binnenkort een volledig holistische aanpak kan aanbieden.

Wil je kennismaken?
Ben je benieuwd of heb je vragen? Plan een introductiegesprek in zodat we elkaar beter leren kennen en je kan ervaren of een behandeling/sessie iets voor jou is! 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten! 

Liefs, Laurien