Inzicht in jouw gezondheid met de EMB Bloedtest

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

DOE DE EMB BLOEDTEST EN ZIE HOE JOUW GEZONDHEID ERVOOR STAAT

Wat is EMB?
De EMB Bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger of wat speeksel uit de binnenkant van de wang (bij kinderen), uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Met de test worden blokkades, tekorten en verstoren in het lichaam ontdekt.

Door de uitkomsten van de test te analyseren en te koppelen aan de voor afgenomen anamnese en jouw persoonlijke situatie, kan een persoonlijk voedings- en suppletieadvies opgesteld. Het helpt bepalen waar de prioriteit ligt van de verandering in je jouw voedingspatroon en levensstijl, zodat je effectief aan de slag kan gaan met je gezondheid.

De EMB test is een aanvulling op de reguliere bloedtest, het is geen vervanging. Het heeft een andere benadering en geeft je een nog uitgebreider inzicht. Denk hierbij aan: Denk aan vitaminen- en mineralentekort, darm – en leververstoring, virale en bacteriële belasting, PH balans, allergenen, vrije radicalen en toxiciteit, verteringsproblemen, etc. 

Bloed Prikken = meten = weten
Ons bloed kan je zien als het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt ons bloed duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.

De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en kan ons daarom ook zoveel inzichten geven

Wat houdt een EMB test in?
Morfologisch slaat op de organen en weefsels van een organisme. Het lab analyseert enerzijds het bloed op microscopisch niveau. Anderzijds analyseren we op energetisch niveau. Einstein leerde ons al dat alles en iedereen uit energie bestaat.2 Energie is dus de basis van het universum, maar dat is lang niet altijd zichtbaar. Daarentegen zijn deze gewaarwordingen wel op andere manieren waar te nemen. Denk hierbij aan je ademhaling of emoties.

1

En dat past heel mooi bij mijn holistische manier van behandelen en is dus helemaal niet vaag of zweverig. Energetische therapie richt zich op het herstellen van de balans tussen de fysieke en energetische dimensie.

Het is iets voor jou als je:

  • Open staat voor de alternatieve geneeskunde
  • Uiteenlopende (vage/onduidelijke) klachten hebt
  • Inzicht wil in je gezondheid en bereid bent om aanpassing te doen
3

Waar bestaat een EMB Consult uit?

  • Intake + bloedafname
  • Uitslag bespreken + adviezen + overzicht
  • Optioneel nabesprekingsconsult

Tijdens de consults gaan we op zoek naar de oorzaak. Zodat we de wond helen i.p.v. pleisters plakken om je klachten (tijdelijk) te bestrijden. Samen nemen we jouw leefstijl, voeding en gedrag onder de loep. Ik neem de EMB-bloedtest af en maak een persoonlijk plan voor je zodat jij weer bruist van alle energie en zin  hebt in de nieuwe dag!

Wil jij EMB consult inplannen? Dat kan! Plan hier direct je afspraak https://www.speace.nl/contact/


Bronvermelding
De EMB Bloedtest /https://www.embtest.nl/

Vita kruid https://www.vitakruid.nl/blog/wat-is-een-emb-test-de-waarde-van-ons-bloed#modal-vitamintest


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *