Op een holistische en natuurlijke manier van je klachten af

Bij SPEACE in Haarlem

Soms is het heel duidelijk waardoor je klacht of pijn is ontstaan: Je hebt je gestoten, waardoor je vervolgens pijn ervaart of je hebt de hele dag achter je bureau en aan de computer gezeten en nu voelt je nek stijf, je schouders zitten vast en misschien heb je ook een beginnende hoofdpijn.

Vaak is de oorzaak minder makkelijk te verklaren. Je hebt signalen die je lichaam heeft gegeven niet opgevangen, opgemerkt of je hebt ze bewust genegeerd of onderdrukt met bijv. pijnstillers. Je herkent de signalen niet meer waardoor je lichaam op een andere manier met je gaat communiceren.

Het zoekt een andere uitweg om je te informeren. Zo kan de pijn zich verplaatsen of  je krijgt er meer klachten bij. De pijn wordt steeds heviger waardoor je het uiteindelijk niet meer kan negeren.

Maar dan is de vraag, wat vertelt je lichaam? Dat gaan we tijdens dit traject achterhalen. Zodat we inzicht krijgen in het ontstaan van je klacht en we deze vervolgens kunnen verminderen en verhelpen. 

Reiki Acupressuur

Hoe ga ik te werk?

We kijken naar je huidige levensstijl, voeding, gewoontes, mindset, overtuigingen en patronen. Ook gaan we terug in de tijd en besteden we aandacht aan gebeurtenissen die jou hebben gevormd.  

Soms moeten we eerst door diepe dalen voordat we grote hoogtes kunnen bereiken. Hierdoor ontstaat inzicht en herkenning in o.a. patronen, gewoontes en trauma’s. Waardoor we blokkades kunnen doorbreken en er ruimte vrij komt voor het lichaam om te helen. Dit zorgt voor ontspanning. 

Ik maak gebruik van een uitgebreide anamnese en de pols- en- tongdiagnostiek om inzicht te krijgen in de disbalans en de belangrijkste aandachtspunten. Om vervolgens samen te bepalen waar we prioriteit aangeven.

 

Hoe ziet een traject er uit?

Tijdens een behandeling maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken afgestemd op jouw klacht en huidige staat van zijn die doorwerken op de verschillende lichamelijke dimensies.

Het traject bestaat uit gemiddeld 4- 6 behandelingen* gedurende 2 -3 maanden. *hoeveel behandelingen is afhankelijk van de klacht en hoe lang je hier al mee loopt. 

De opbouw van de behandelingen is zo dat we steeds een laagje dieper gaan.  Maar laten zich vooraf niet voorspellen, waardoor je elke  behandeling anders zal ervaren: Van fysieke sensaties tot emotionele ontlading, fysieke beelden of diepe ontspanning. Het zorgt voor verheldering, verlichting, rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam

Ik laat je lichaam praten en speel daar verder op in. Technieken die o.a. aanbod kunnen komen zijn: reiki, acupressuur, chakra healing, meditatie, ademhaling, spiertesten, energetisch- en lichaamswerk en oefeningen gericht op jouw energiebeheer. Ook is voedingsadvies een onderdeel van het traject.

Tip
Trek makkelijk, loszittende zittende kleding, bijvoorbeeld een joggingbroek. En vermijd op de dag zelf het liefst cafeïne en alcohol. De behandeling heeft een sterk ontgiftende werking.

 

Reiki acupressuur haarlem

Investering

Behandelingen van  gemiddeld 2u 

  • Een digitaal overzicht met gegeven adviezen en oefeningen 
  • Dagmenu’s en recepten 
  • Persoonlijk contact ook tussen de behandelingen 

4 Behandelingen €555,-
6 behandelingen €800,-