Essentiële olie workshop

Olie workshop

De helende kracht van geur

Wist je dat je jouw gezondheid kunt verbeteren én ondersteunen met essentiële oliën. De levenskracht die in deze oliën is verzameld draagt bij aan het natuurlijke evenwicht en herstel in jouw lichaam, klinkt goed he!

Essentiële oliën worden gewonnen uit planten en zijn sterk geconcentreerd. Hierdoor hebben ze een krachtige werking op het fysieke en mentale lichaam. Al binnen 22 seconden bereiken geurmoleculen je hersenen. Dit verklaar waarom een geur je humeur zo snel kan doen veranderen en waarom een kind zichtbaar ontspant en tot rust komt na het ruiken van een herkenbare geur. 

Vul hieronder het contactformulier in en ik neem eerdaags contact met je op! 

Mijn ervaring met de oliën

Ik ben Laurien, mama van Violet (sept’ 21) en ik heb een studio aan huis waar ik yoga nidra, energetische behandelingen en mindset workshops geef. Tijdens mijn sessies en behandelingen maak ik altijd gebruik van essentiële oliën die zorgen voor extra ontspanning waardoor de cliënt makker kan loslaten en tot rust komt.

Toen mijn dochter onrustig sliep, ze werd gemiddeld 5x per nacht wakker en op de opvang helemaal niet kon slapen en daar ook last had van de drukte (prikkels). Ben ik mij verder gaan verdiepen in hoe essentiële oliën haar op een natuurlijke manier zouden kunnen ondersteunen zodat ze beter kon ontspannen en loslaten.

Sinds ik Franckincenze op haar kruintje smeer voordat ze naar de opvang gaat is ze veel minder afgeleid en heeft ze minder last van de drukte om haar heen. De leidsters merkte al snel verschil. Ze is de hele dag haar vrolijke en blije zelf!  Ook met slapen gaat het een stuk beter, we hebben een diffuser op de kamer staan die zorgt voor ontspanning. En je merkt gelijk aan haar dat het haar helpt om rustig en kalm te worden. Haar lichaam en hersenen herkennen de geur en weten inmiddels dat wanneer ze die ruikt het tijd is om te gaan slapen.

Ze wordt nog wel wakker, maar dit nu maar 1x en dat scheelt echt een hele hoop!

Olie workshop Young living

Klik op de button hieronder om je aan te melden via e-mail

Wil jij de helende kracht van essentiële oliën zelf ervaren?

Tijdens deze workshop ga je kennismaken met de 12 oliën uit de starterskit. Je gaat ervaren wat deze natuurlijke producten voor jou kunnen betekenen en hoe je deze kunt inzetten bij jouw klachten. Na deze ochtend weet je welke manieren er zijn om essentiële olie te gebruiken en dat het meer is dan alleen een lekker geur. Naast de oliën ga ik je ook kennis laten maken met de natuurlijke schoonmaaklijn, Thieves, tandpasta en andere producten.

Deze workshop is wat voor jou als je:

  • Op een natuurlijke manier je welzijn wil bevorderen
  • Je fysieke en mentale lichaam ontspanning kunnen gebruiken
  • Je immuunsysteem wat verzwakt is waardoor je regelmatig verkouden bent of een snotneus hebt
  • Je merkt aan je kindje dat die last heeft van drukte en prikkels wat ook de slaap beïnvloedt zo wordt die bijv. vaak wakker of komt moeilijk in slaap

 

Praktische informatie

De workshop wordt gehouden in mijn studio Ramplaan in Haarlem. Je kan voor de deur GRATIS parkeren en ook met OV is het goed bereikbaar

De workshop wordt gegeven op zondag 29 januari om 10:30

De kosten voor de workshop zijn €25,- 

 Dit is inclusief: 

  • Koffie/thee met healthy snacks
  • Uitgebreide uitleg + handout
  • Roller afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur

Wat kan je verwachten?
We starten met een korte meditatie waarbij je ontspant en in het hier & nu komt, hierna ga je de verschillende oliën ruiken met je ogen dicht. Zodat het echt een beleving is en je helemaal kan afstemmen op de geur!

Na het blind ruiken van de olie, vertel ik hoe je deze het beste kan inzetten, wat de kracht is en hoe je de olie kan toepassen.

Vervolgens gaan we een roller maken die past bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Ook is er een leuke WIN ACTIE: Je mag raden welke olie je ruikt en wie de meeste goed heeft, wint een leuke prijs!

Essentiële oliën van Young Living

Sinds ik moeder ben, ben ik nóg bewuster bezig met het zoeken van goede, natuurlijke producten. En helaas kwam ik tot de ontdekking dat aan veel essentiële oliën synthetische rotzooi is toegevoegd.

Dit komt doordat je in Europa al pure essentiële olie op de verpakking mag zetten, wanneer er slechts 5% essentiële olie in het flesje zit! De overige 95% bestaat vaak uit synthetische stoffen en parfum dat juist leidt tot gezondheidsklachten en hormonale verstoringen.

En zo kwam ik terecht bij Young Living! Zij werken volgens het sead to seal principe. Al hun boerderijen waar ze hun planten, bloemen, kruiden verbouwen en oogsten zijn in eigen beheer. Hierdoor kunnen ze met 100% de kwaliteit garanderen Dit houdt ook in dat als er een mislukte oogst is of de kwaliteit niet voldoet aan de maasstaven er geen product is en het soms lang kan duren voordat een olie weer op voorraad is.

Dit de reden dat ik gekozen heb om te werken met Young Living:  een verantwoorde en gezonde keuze met 100% natuurlijke essentiële olie. Ik val onder het team van Ismee kok.