Energetisch consult 1

tijdens een energetisch consult bij SPEACE

Wordt energie in beweging gezet waarbij emoties de ruimte krijgen en vrij mogen stromen. Oud zeer wordt verwerkt en er ontstaat ruimte voor nieuwe, positieve ervaringen 

  • Je ervaart wat energie doet
  • Je wordt vertrouwd met je lichaam 
  • Je herkent jouw blokkades en patronen
Energetisch consult Haarlem
dd74d6fc e206 4a3d aca5 184369411498

Voel jij, je uitgeput na het doen van boodschappen, een ritje in het ov of een etentje met vrienden?

Alles is energie. We zijn het ons vaak niet bewust, maar alles bestaat uit energie. Ook de stoel of bank waar je nu op zit. De telefoon of laptop waar je op kijkt. Plekken en ruimtes die je bezoekt. Alles en iedereen heeft een bepaalde trillingsfrequentie. We worden continue omgeven door energievelden die in beweging zijn. Deze velden kunnen invloed hebben op ons eigen energieniveau. Vaak zonder dat jij je hier bewust van bent.

Ik werk met de energie om jou inzicht te geven in jouw energie. Waar stagneert de energie of loopt het weg.  Door je energie te balanceren, af te bakenen en zorgen voor energiebehoud, blijf je dichtbij jezelf ook in stressvolle situaties. Je kan beter slapen omdat je het einde van de dag afsluit en het niet meeneemt naar de volgende dagen.

Wat zijn chakra’s? 
De chakra’s kan je zien als innerlijke richtingaanwijzers. Het zijn energiepunten die vertellen hoe het met je gaat. De punten gaan van je stuitje langs je ruggengraat omhoog tot aan je kruin. In totaal zijn er 7 chakra’s. Elk chakra heeft zijn eigen aandachtsgebied. Zodat je weet waar je in je lichaam focus kan (aan) brengen.

Energetisch Consult Haarlem

Herken je patronen, blijf je tegen dingen aanlopen of ga je ze (on)bewust uit de weg?
Chakra’s kunnen zijn geblokkeerd door trauma’s en gebeurtenissen uit het verleden. Ook stress en het gebruik van medicijnen, cafeïne en drugs hebben een grote invloed. Een geblokkeerd chakra zorgt o.a. voor terugkerende patronen, je blijft tegen dezelfde situaties aanlopen en misschien ga je bepaalde situaties (on)bewust uit de weg. Ook kan het leiden tot stress gerelateerde klachten, pijn of zelfs ziekte. Dit zijn duidelijke uitingen van een blokkade. Daarnaast zijn er veel kleine signalen die uiteindelijk zorgen voor een gesloten chakra.

Iedereen ervaart en heeft emoties. Als je ze onderdrukt gaan ze uiteindelijk in de weg zitten, waardoor je (langdurig) minder goed kan functioneren.  Samen zorgen we voor beweging waardoor de emoties ruimte krijgen om te stromen en jij je vrijer voelt en de blokkade verdwijnt.

Word je overspoeld met gedachtes? Of lijkt het alsof je uit het niets geïrriteerd raakt? 
Een groot gedeelte van de dag zitten we in ons hoofd en kijken we op beeldschermen. Hierdoor worden we continue blootgesteld aan nieuwe prikkels. (Denk aan social media, e-mails, nieuws, etc.) Prikkels die we niet kunnen verwerken blijven in ons lichaam hangen, waardoor onze emmer eerder overloopt. Daardoor kunnen we onaardig reageren naar anderen en ons futloos of neerslachtig voelen.

Ik begeleid je bij het aarden en gronden, zodat je uit je hoofd en in je lichaam komt. Je leert je grenzen kennen en voelt beter aan wat jij nodig hebt

Ben je snel opgebrand?
Ervaar je druk en stress?
Wil je jouw blokkades doorbreken?